2 Vacatures Oberon

1. Ervaren onderzoeker/projectleider (28-38 u p/w)

2. Onderzoeker/adviseur (32-38 u p/w)

Oberon is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs. We hebben brede kennis van praktijk, beleid en wetenschap en verenigen die werelden met elkaar in ons onderzoek en advies. Ze voeren verschillende soorten projecten uit en doet dat op verscheidene niveaus en voor uiteenlopende opdrachtgevers, zoals gemeenten, de rijksoverheid, schoolbesturen en landelijke organisaties als de sectorraden en het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO). ‘Verbinden’ staat in ons werk altijd centraal: het verbinden van verschillende partijen in het veld, het verbinden van beleid en praktijk, het verbinden van onderzoek en advies, en het verbinden van nu en de toekomst.

1. Ervaren onderzoeker/projectleider (28-38 u p/w)
Oberon is op zoek naar een ervaren onderzoeker of projectleider met affiniteit met onderzoek in het mbo en/of het hoger onderwijs. Samen met je collega’s vorm je een klein, slagvaardig team dat flexibel inzetbaar is en resultaatgericht verschillende projecten realiseert voor onze opdrachtgevers. De werkzaamheden zijn onder meer onderzoekprojecten intern aansturen, contact onderhouden met opdrachtgevers en relevante netwerkpartners en ook werksessies leiden. Daarnaast schrijf je grotendeels zelfstandig voorstellen waarbij je vragen van opdrachtgevers vertaalt naar passende onderzoeksaanpakken. Je weet onze instrumenten – waaronder kwalitatieve en/of kwantitatieve methoden – adequaat in te zetten. De resultaten verwoord je in heldere rapportages en presentaties.
Link naar vacature

2. Onderzoeker/adviseur (32-38 u p/w)
We zijn op zoek naar een beginnende of medior onderzoeker/adviseur met kennis van onderwijs of onderwijsbeleid. Samen met je collega’s vorm je een klein, slagvaardig team dat flexibel inzetbaar is en resultaatgericht verschillende projecten realiseert voor onze opdrachtgevers. De werkzaamheden zijn onder meer dataverzameling, analyses, advisering, rapportage en presentatie. Daarnaast schrijf je mee aan offertes. Je weet onze instrumenten - waaronder kwalitatieve en/of kwantitatieve methoden - adequaat in te zetten. De resultaten verwoord je in heldere rapportages en presentaties. De onderzoeker/adviseur is verantwoordelijk voor het onder begeleiding van een projectleider uitvoeren van onderzoeksmatige en/of adviserende projectwerkzaamheden. De onderzoeker/adviseur onderhoudt contact met relevante betrokkenen (in/extern) in afstemming met de projectleider.
Link naar vacature